van der Horst

De tussenstand in het Belcar Endurance Championship na de seizoensopener

Start New Race Festival 2018 - Belcar Endurance Championship
Start New Race Festival 2018 - Belcar Endurance Championship
Met de seizoensopener van het Belcar Endurance Championship achter de rug, een wedstrijd gewonnen door Hans Thiers, Jeffrey Van Hooydonk en Gilles Magnus in een Norma M20 FC prototype, is er vanzelfsprekend ook meteen een tussenstand. Het voornoemde trio gaat in het klassement vanzelfsprekend aan de leiding met 35 punten, drie stuks meer dan Belgium Racing die dankzij de klassezege in Belcar 1 de eerste achtervolger is.
QSR Racing - Mercedes-AMG GT4
QSR Racing - Mercedes-AMG GT4
In de GT4-trophy delen QSR-rijders Jimmy De Breucker en Yannick Hoogaars de leiding dankzij hun klassezege in Belcar 3, terwijl Gilles Magus Glenn Van Parijs afhoudt als beste junior en Ines Lammens voorlopig de snelste vrouw is. In de Porsche Endurance Trophy Benelux gaat Dylan Derdaele aan de leiding met één punt bonus op teamgenoot Glenn Van Parijs, omdat eerstgenoemde de Porsche 911 GT3 Cup de pole positie (in de klasse) bezorgde. De volledige tussenstanden treft u lager aan op deze pagina, in een handige PDF.

Lees ook: Tim Joosen bezorgt Deldiche Racing pole - Norma overheerst
Lees ook: Van Hooydonk/Magnus/Thiers winnen seizoensopener
Lees ook: Reacties na de openingsmanche van het Belcar-seizoen 2018

--- Tussenstanden Belcar Endurance Championship 2018 na het New Race Festival (pdf) ---

Foto's: Jimmy De Breucker & Marnik MouchaersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op maandag 9 april 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons