van der Horst

Dutch Fun Festival : Debuut van Loris Hezemans in de VW Fun Cup

Comtoyou Racing - VW Fun Cup
Comtoyou Racing - VW Fun Cup
De VW Fun Cup powered by Hankook leeft toe naar de finale van een boeiend seizoen, die voor het eerst in de geschiedenis van de discipline zal plaatsvinden in Nederland. De zevende en laatste race van het jaar wordt betwist op het uitdagende TT Circuit van Assen, waar niemand minder dan thuisrijder Loris Hezemans zijn debuut zal beleven op de #292 van Comtoyou Racing.
Loris Hezemans
Loris Hezemans
Loris Hezemans, halfbroer van Mike en zoon van Toine, die onder meer gekend is vanwege zijn overwinning in de 24 Uur van Spa-Francorchamps 1973, is echter geen onbekende voor promotor Kronos Events. De Nederlandse Belg betwistte in 2016 en 2017 enkele wedstrijden in de TCR Benelux, onder meer met een VW Golf GTI van WRT… op het circuit van Assen. Ondertussen heeft de 22-jarige gewezen Juniorrijder van Lamborghini in GT3 zijn eerste internationale titel beet, aangezien hij enkele weken geleden in Zolder tot kampioen gekroond werd in de Nascar Whelen Euro Series.

Op het circuit in de provincie Drenthe wordt hij de teamgenoot van Tristan Földesi – Top Gun-rijder vanaf 2020 – Gilles Verleyen en Maxime Lieutenant op de #292 van Comtoyou Racing. Veel tijd om bij te leren is er dus niet: onze noorderbuur zal meteen willen meestrijden voor de ereplaatsen!

VW Fun CupSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op dinsdag 29 oktober 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Dutch Fun Festival.
  • Shopa

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons