van der Horst

Dylan Derdaele aan de start onder de vlag van Ford Peerlings

Philip Peerlings - Dylan Derdaele
Philip Peerlings - Dylan Derdaele
De deelnemers aan de Belgische Ford Fiesta Sprint Cup krijgen er alvast een zware klant bij voor de intense strijd voor de overwinningen: onder de vlag van Ford Peerlings treedt niemand minder dan Dylan Derdaele in de arena van de hoogstaande Belgische sprintmerkencup!
Naast een reeds goedgevuld programma in de Porsche Carrera Cup Benelux en Belcar Endurance werd Belgium Racing door Ford Peerlings gevraagd zich ook te ontfermen over de twee recentelijk aangekochte Fiesta ST-Line in Cup-uitvoering.
 
Zegt Patric Derdaele over die stap: “Belgium Racing werkt op dezelfde manier als Derdaele+ Industriebouw en hierbij gelden dezelfde kwaliteitsnormen: knowhow, flexibiliteit en competente mensen staan borg voor een hoge afwerkingsgraad, juiste kwaliteit en correcte aanlevering. Dat is wat Ford Peerlings zocht als voorwaarde om in de Ford Fiesta Sprint Cup met ons in zee te gaan: de beste troeven hebben om ook hier de beste te zijn!”
 
Dylan Derdaele zal achter het stuur zitten van de #99 Fiesta Ford Peerlings, maar over de naam van de coureur in de #98, is nog niet veel geweten.
 
“Gezien de laattijdige beslissing van onze deelname, wordt het nog even wachten op het aanleveren van de twee auto’s,” verduidelijkt Dylan. “Dat is ook de reden dat wij op dit ogenblik nog niet veel kunnen zeggen over mijn teammaat. Testrijden is nog niet aan de orde, maar met mijn ervaring en wetende dat de Fiesta redelijk eenvoudig is als concept kan je als coureur het verschil maken. Ik kijk er naar uit om in deze sprintklasse vooraan te strijden en Ford Peerlings in de kijker te rijden.”
 
Met de aankondiging van twee Fiesta’s voor Ford Peerlings Overpelt, tellen we niet minder dan zeven auto’s die rechtstreeks door één van de vier deelnemende Ford-verdelers wordt ingezet in de Ford Fiesta Sprint Cup.
                  
Persbericht Ford Fiesta Sprint Cup BelgiumSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Ford Fiesta Sprint Cup Belgium op maandag 13 mei 2019.
  • LTF

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons