van der Horst

F3 Euro: Alexander Sims vervangt Will Buller bij T-Sport

William Buller - ThreeBond with T-Sport
William Buller - ThreeBond with T-Sport
Ontgoocheld over de prestaties van de Nissan motor in zijn Dallara F3 besloot Will Buller verleden maand om op te stappen bij T-Sport en over te stappen naar Fortec en het Britse kampioenschap. T-Sport kwam naar de manche op de Red Bull Ring met maar één wagen voor Spike Goddard. Nu heeft het team dan toch een vervanger gevonden voor Buller in de McLaren GT testrijder Alexander Sims.
  • Oeste Kart
Alexander Sims is geen onbekende voor T-Sport, hij reed met hen vorig jaar nog in de Formule 3, maar besloot zich voor dit seizoen te concentreren op de Blancpain Endurance Series met McLaren. Sims keert dus terug en zal deelnemen aan de manches op de Norisring en de Nürburgring. De Masters of Formula 3 op Zandvoort laat hij echter aan hem voorbijgaan. Sims won vorig jaar een wedstrijd op de Nürburgring met de Nissan aangedreven wagen van T-Sport en het team hoopt dat hij er ook nu in zal slagen het team terug te leiden naar het succes.  Het team hoopt daarna voor de laatste drie manches van het Europese kampioenschap een vaste vervanger gevonden te hebben.

Foto: Hans van OnsemSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op vrijdag 14 juni 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meetings Norisring en Nürburgring.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons