van der Horst

Finaleraces: Deldiche Racing bovenaan in kwalificatie

Deldiche Racing - Norma M20 FC
Deldiche Racing - Norma M20 FC
De beide Norma’s van het Belgische Deldiche Racing starten zaterdag van op de eerste startlijn bij de wedstrijd van de GT & Prototype Challenge te Assen. De Norma M20 FC van Boonen/Piessens/Dejonghe pakte de pole voor het identieke exemplaar van De Cock/Joosen/Verbergt.
Cor Euser - Marcos Mantis
Cor Euser - Marcos Mantis
In het begin van de kwalificatie waren het nochtans de LMP3 bolides van Max Aschoff en Javier Ibran Pardo die het voortouw namen, maar met nog zeven minuten op de klok verdrongen de Belgische Norma’s de Ginetta en de Ligier naar de tweede startrij Snelste bij de GT’s was Max Weering (Johan Kraan Motorsport Lamborghini Super Trofeo) met een vijfde tijd algemeen, maar wegens een straf opgelopen voor het veroorzaken van een crash bij de start in Spa-Francorchamps, moet de Nederlander de start van uit de pits nemen. Zo komt de Speedlover Porsche 991 GT3 Cup van John de Wilde op de pole bij de Gt’s voor de Marcos Mantis van Cor Euser.

Foto's: Supercar Challenge
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op vrijdag 18 oktober 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Finaleraces.
  • VR Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons