van der Horst

Geslaagde editie 2020 Petrolhead Sunday

Petrolhead Sunday 2020
Petrolhead Sunday 2020
Het was een speciale Petrolhead Sunday editie op 14 juni, de eerste die plaatsvond achter gesloten deuren ten gevolge de maatregelen die nog van kracht zijn voor het indijken van de coronavirus-pandemie. Dit weerhield de trouwe petrolhead-volgelingen er niet van om met hun wagen massaal af te zakken naar Circuit Zolder. We kregen dus een overvloed aan mooie snelle wagens te zien, alleen spijtig kon het publiek ditmaal niet genieten van al dat moois op het circuit.
  • Hamofa Performance
Porsche 935
Porsche 935
De organisatoren konden niet alleen rekenen op een vol deelnemersveld, ook de trouwe partners waren van de partij. MINI Belux, AMG, BMW Driving Experience en Audi Belgium tekenden present en boden hun leden de gelegenheid aan om hun sportieve wagengamma te testen op de omloop. Ronkende namen in overvloed op de piste, Lamborghini, Ferrari, Porsche, McLaren... maar de show werd toch gestolen door de imposante Porsche 935 in Martini-kleuren. Zoals aangekondigd, was ook de BMW M2 CS voor de nieuwe BMW M2 CS Cup van de partij en kregen verschillende piloten de kans om de wagen aan de tand te voelen.

BMW M2 CS Racing
BMW M2 CS Racing
Het was belangrijk voor de organisatie dat de Petrolhead Sunday alsnog doorging dit jaar al was het onder speciale omstandigheden. Het gekende succes is immers bepalend voor het verder organiseren van de Petrolhead Days in de toekomst en doet al uitkijken naar de editie 2021 maar dan met publiek.

Meer foto's vindt u HIER

 



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Nationaal op zondag 14 juni 2020.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons