van der Horst

Ghislain Cordeel met Team GP Elite naar de Porsche Mobil 1 Supercup en de Porsche Carrera Cup Deutschland

Team GP Elite 2023
Team GP Elite 2023
Team GP Elite heeft zijn plannen voor het komende seizoen bekend gemaakt en het Nederlandse team komt weer uit in verscheidene Porsche competities. Hoofddoel wordt opnieuw de titel pakken in de Porsche Mobil 1 Supercup, iets waar het team al tweemaal in slaagde. In die competitie zet Team GP Elite niet minder dan vijf wagens in waaronder één voor onze landgenoot Ghislain Cordeel.
Team GP Elite 2023
Team GP Elite 2023
Met Larry ten Voorde behaalde Team GP Elite al de titel in de Porsche Mobil 1 Supercup in 2020 en 2021. Ten Voorde vormt dit jaar opnieuw de spits en hij krijgt  Huub van Eijndhoven, Ghislain Cordeel, Lucas Groeneveld en Loek Hartog naast zich. Maar Cordeel komt samen met Ten Voorde, Van Eijndhoven en Hartog ook nog uit in de Porsche Carrera Cup Deutschland waar ze vervoegd worden door de Duitser Sören Spreng.

Maar daarnaast blijft Team GP Elite ook actief in de Porsche Carrera Cup Benelux waar het rekent op Sacha Norden, de Duitser Maik Rosenberg en de Fransman Cédric Chassang om het team naar de titel te leiden.

Foto's: Team GP Elite/PR Porsche
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Porsche Carrera Cup Benelux op woensdag 29 maart 2023.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons