van der Horst

GP Eifel: Stroll out, Hülkenberg in

Nico Hülkenberg
Nico Hülkenberg
Nico Hülkenberg betwist dit weekend zijn derde Grote Prijs F1 van het seizoen 2020. De Duitser moet opnieuw inspringen bij Racing Point, waar Lance Stroll heeft afgehaakt. De Canadees is ziek, al lijkt het op het eerste gezicht niet om een Covid 19-besmetting te gaan.
Enkele weken geleden maakte Nico Hülkenberg een verrassende terugkeer naar de Formule 1, nadat Racing Point-rijder Sergio Perez positief had getest op het coronavirus. Hülkenberg kon door technische problemen niet eens de start nemen van de eerste confrontatie in Silverstone, maar kwalificeerde zich een week later knap derde om vervolgens zevende te worden in de race.

Hülkenberg was aanwezig op de Nürburgring als deel van de Duitstalige tv-uitzending, maar zal die taak dus voor een derde keer aan zich laten voorbijgaan. De gewezen Force India-rijder heeft een negatieve Covid 19-test afgelegd en neemt over enkele ogenblikken dus deel aan de kwalificaties.

Onze landgenoot Stoffel Vandoorne, de reserverijder van Mercedes die niet gekozen werd om Lance Stroll te vervangen, concentreert zich dan maar op... Call of Duty:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COD it is then... Have fun @hulkhulkenberg 🤷‍♂️

Une publication partagée par Stoffel Vandoorne (@svandoorne) le


Foto: Racing Point F1Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in Formule 1 op zaterdag 10 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van de Eifel.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons