van der Horst

Grasser Lamborghini met kampioenentrio en nieuwe livery

GRT Grasser Racing Team - Lamborghini Huracan GT3
GRT Grasser Racing Team - Lamborghini Huracan GT3
Grasser Racing Team kiest bij de verdediging van zijn titel in de Blancpain GT Series voor stabiliteit. Mirko Bortolotti, Christian Engelhart en Andrea Caldarelli vormen dus ook in 2018 het rijderstrio van het Oostenrijkse Lamborghini-team. Bovendien opteert de equipe van Gottfried Grasser voor een opvallend nieuwe livrei.
De Lamborghini Huracán GT3 is aan zijn vierde seizoen toe in de kampioenschappen van SRO - met inbegrip van het ontwikkelingsseizoen in 2015 - en wordt voor die gelegenheid getooid in een nieuw kleedje. De groene, Italiaanse GT-bolide krijgt voortaan ook oranje kleuren mee, door de komst van nieuwe partner Orange1, een bedrijf gespecialiseerd in de productie van elektrische motoren. Orange1 was vorig seizoen betrokken bij Team Lazarus, eveneens een team dat - met matig succes - een Lamborghini aan de start bracht.

Mazda 787B
Mazda 787B
Kenners zullen bij het zien van de nieuwe livery hoogstwaarschijnlijk meteen terugdenken aan de impressionante Mazda 787B-wagen uit het Groep C-tijdperk. Een beeld van de nieuwe bestickering treft u lager op deze pagina aan. Over een eventuele tweede auto werd in het Lamborghini-museum nabij Bologna, waar de nieuwe kleuren werden voorgesteld, met geen woord gerept.

Foto's: Niels Vaeck & Mazda
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in Blancpain GT Series op vrijdag 19 januari 2018.
  • VR Racing

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons