van der Horst

Hockenheim: Bekende teamgenoot voor Nico Verdonck

Ring Racing - Toyota GR Supra
Ring Racing - Toyota GR Supra
Dit weekend vindt op de Hockenheimring de finale van de eerste editie van de DTM Trophy plaats. Tim Heinemann (HP Racing International Mercedes AMG) is al zeker van de titel, maar de strijd om de vicetitel ligt nog volledig open. Zowel Jan Kisiel (Leipert Motorsport Mercedes) als de BMW-rijders Ben Green (FK Performance Motorsport) en Ben Tuck (Walkenhorst Motorsport) maken nog aanspraak op de tweede plaats in het kampioenschap. Ook Nico Verdonck tekent weer present met een Toyota GR Supra van Ring Racing en krijgt voor deze race José María López als teamgenoot.
Het is niet de eerste maal dat José María López in actie komt in de DTM Trophy, ook op de Lausitzring nam de Argentijn het stuur van een Toyota GR Supra. López was er snel, maar kende weinig geluk en kwam niet verder dan een achtste plaats. Voor de finale is hij er op gebrand om een podiumplaats te scoren temeer daar Nico Verdonck in Zolder al heeft aangetoond dat de Toyota rijp is voor de strijd vooraan.

Zeker is dat er in 2021 een tweede editie komt van de DTM Trophy met een gelijkaardig format van twee races over 30 minuten. Nieuw wordt wel de succesballast van respectievelijk 25, 18 en 15 kilogram die aan de top 3 wordt toegekend voor de volgende race.

Foto: DTM Media Team
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Deutsche Tourenwagen Masters op donderdag 5 november 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hockenheim DTM.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons