van der Horst

Hockenheim: Victor Martins dicht bij de titel

Victor Martins - ART Grand Prix
Victor Martins - ART Grand Prix
Victor Martins (ART Grand Prix) werd zondag tweede achter Lorenzo Colombo (Bhaitech) in de tweede race voor de Formule Renault Eurocup te Hockenheim. Daar Caio Collet (R-Ace GP) de strijd moest staken met technische problemen aan de wagen loopt de Fransman in de puntenstand verder uit en heeft nu een voorsprong van 44 punten op de Braziliaan op één manche van het einde van het seizoen. Bij de teams is ART Grand Prix al zeker van de titel.
  • Skylimit Events
Lorenzo Colombo - Bhaitech
Lorenzo Colombo - Bhaitech
Voor Lorenzo Colombo, die van op de pole was gestart,  was het de eerste zege in de Formule Renault Eurocup. Franco Colapinto (MP Motorsport) werd derde na Martins en Alex Quinn (Arden) en Paul Aron (ART Grand Prix) maakten de top vijf vol. Ugo de Wilde (Arden) startte van op de elfde plaats en wist in de race enkele plaatsen goed te maken en eindigde als achtste. Amaury Cordeel (FA Racing) eindigde net buiten de top tien.

Foto's: Georges De Coster
 

 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 8 november 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hockenheim DTM.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons