van der Horst

Hockenheim: Vijfde zege voor Collet – de Wilde out

Caio Collet - R-Ace GP
Caio Collet - R-Ace GP
Caio Collet (R-Ace GP) houdt de titelstrijd spannend door de eerste race voor de Formule Renault Eurocup in Hockenheim te winnen voor zijn titelrivaal Victor Martins (ART Grand Prix). De Braziliaan loopt alzo zeven punten in op de Fransman. Voor Ugo de Wilde (Arden) duurde de race maar enkele meters, in de eerste bocht kwam het tot een contact met Petr Ptacek (MP Motorsport) waarna de Belg de strijd moest staken. Amaury Cordeel sloot de race af op de tiende plaats.
Ugo de Wilde - Arden
Ugo de Wilde - Arden
Na de crash van Ugo de Wilde kwam de safety car de baan op, later op de race zou die nogmaals de piste oprijden dan na een sortie van Reshad de Gerus (Arden) die aangetikt werd door David Vidales (JD Motorsport). Alex Quinn (Arden) eindigde op de laatste podiumplaats. De top vijf werd verder volgemaakt door Franco Colapinto (MP Motorsport) en Hadrien David (MP Motorsport).

Foto's: Georges De Coster
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zaterdag 7 november 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hockenheim DTM.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons