van der Horst

24H Le Mans: Kodewa dient klacht in tegen Stéphane Chosse

6H Spa: De wedstrijd in beeld gebracht (deel 1)
In een reactie op de inbeslagname van de beide Lotus T128 LMP2 eerder deze week, maakte Lotus Praga LMP2/Kodewa vandaag bekend dat het haar advocaten heeft opgedragen een klacht neer te leggen tegen Stéphane Chosse en zijn bedrijven. Volgens Kodewa is Chosse "een bedrag met zeven cijfers" schuldig en maakte de Duitser zich schuldig aan schriftvervalsing.
  • Hamofa Performance
De inbeslagname van de Lotus T128 LMP2 legde een serieuze hypotheek op de deelname van Lotus Praga. Het gerecht in Le Mans oordeelde eerder vandaag echter dat de in beslag genomen onderdelen terug moesten worden vrijgegeven, waardoor de beide wagens opnieuw het geplande programma kunnen afwerken. Het team besloot echter zoals gemeld het hier niet bij te laten en deelde mee dat het juridische actie zal ondernemen tegen niet alleen Stéphane Chosse, maar ook Adess AG, welke gisteren aankondigde in 2014 een LMP1 te willen laten rijden, en SCE Solutions (Stéphane Chosse Engineering Solutions).

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Foto: Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in 24 Heures du Mans op woensdag 19 juni 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons