van der Horst

Kronos 8 Hours of Mettet uitgesteld

VW Fun Cup 2019
VW Fun Cup 2019
Kronos Events, organisator en promotor van de VW Fun Cup powered by Hankook, ziet zich genoodzaakt om de openingswedstrijd van het seizoen 2020 op het Circuit Jules Tacheny de Mettet uit te stellen. Die beslissing werd genomen als gevolg van een federale maatregel die met onmiddellijke ingang onder meer de organisatie van alle sportwedstrijden verbiedt tot en met vrijdag 3 april.
  • Circuit Zolder DTM
De Covid 19-problematiek heeft de Nationale Veiligheidsraad er gisteren toe gedwongen om enkele moeilijke knopen door te hakken. Voor het team van Kronos Events zat er jammer genoeg niets anders op dan af te zien van de organisatie van de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Belangrijk om te benadrukken is dat Mettet wordt uitgesteld en dat de race dus niet wordt geschrapt van de kalender maar verzet naar een latere datum.
 
Kronos Events werkt nauw samen met het circuit om een zo goed mogelijk alternatief te bepalen. Een precieze datum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.
 
De pijlen worden nu gericht op het Dutch Fun Festival op het TT Circuit van Assen, gepland op 25 en 26 april, maar tegelijk worden natuurlijk ook alle verdere ontwikkelingen aandachtig in het oog gehouden.
 
Kronos Events steekt de volledige gemeenschap van de VW Fun Cup een hart onder de riem en we zien elkaar snel terug op een circuit!

Persbericht Kronos EventsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op vrijdag 13 maart 2020.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons