van der Horst

Marvin Kirchhöfer vervolledigt R-Motorsport Aston Martin

R-Motorsport - Aston Martin V12 Vantage GT3
R-Motorsport - Aston Martin V12 Vantage GT3
R-Motorsport heeft onthuld wie de zesde naam wordt aan boord van de twee Aston Martin Vantage GT3 die komend seizoen aan de start staan van de Blancpain Endurance Cup. De enige overgebleven leemte in de line-up van het Zwitserse team wordt ingevuld door de jonge Duitser Marvin Kirchhöfer. Hij wordt onder meer de teamgenoot van onze landgenoot Maxime Martin.
  • Prospeed Competition
Na een afwezigheid van zes jaar komt Aston Martin opnieuw een volledig seizoen proeven van de Pro Cup in het uithoudingskampioenschap van SRO. R-Motorsport, het team dat betrokken is bij de ontwikkeling van de Aston Martin Valkyrie, krijgt daarvoor de steun van Arden Motorsport en Jota Sport en zal dus twee exemplaren van de Vantage GT3 inschrijven.

Het eerste exemplaar wordt de sporen gegeven door Nicki Thiim, Jake Dennis en Matthieu Vaxivière, terwijl kersvers officieel Aston Martin-rijder Maxime Martin in de tweede bolide het gezelschap krijgt van Alex Brundle en Marvin Kirchhöfer, die vorig jaar succesvol debuteerde in GT3 dankzij een overwinning in de Pro Am-divisie van de 24 Uur van Spa.

Marvin Kirchhöfer - ART GP
Marvin Kirchhöfer - ART GP
"Ik ben erg gelukkig om deel uit te maken van dit project en de sterke rijdersbezetting van R-Motosport te vervolledigen", vertelt de voormalig GP2-rijder. "Iedereen in het team wil meteen tonen wat deze auto en deze formatie in huis heeft!"




Foto's: R-Motorsport, GP3 Series



Dit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in Blancpain GT Series op vrijdag 9 maart 2018.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons