van der Horst

Maxime Soulet versterkt de #480 Milo Tourneur tijdens de Hankook 25 Hours VW Fun Cup

Maxime Soulet - Hankook 25 Hours VW Fun Cup
Maxime Soulet - Hankook 25 Hours VW Fun Cup
Naar goede gewoonte versterken de teams van de VW Fun Cup powered by Hankook zich met het oog op de langste wedstrijd van het seizoen. Zo hebben Guillaume Mondron, Gilles Verleyen en Simon Tourneur (#480 Milo Tourneur) voor niemand minder dan uittredend winnaar Maxime Soulet gekozen om te jagen naar een podiumplaats op het Circuit de Spa-Francorchamps.
  • Prospeed Competition
Het drietal Mondron-Verleyen-Tourneur behoort tot de smaakmakers van het huidige seizoen. De winnaars van de Kronos 8 Hours of Mettet 2022 stonden in totaal immers al drie keer op het podium en spelen op die manier een hoofdrol in de titelstrijd. Een sterk resultaat in de Hankook 25 Hours VW Fun Cup is – meer dan ooit – van levensbelang.
 
Om een nog grotere kans te maken op een podiumplaats in de Ardennen, werd een rijder van internationale klasse aangetrokken. Maxime Soulet, onder meer gewezen winnaar van de 12 Uur van Bathurst als officieel Bentley-rijder, is een van de uittredende winnaars van een race die hij ook in 2010 op zijn palmares kon plaatsen. Een uitstekende keuze dus voor de #480 Milo Tourneur!
 
#480 Milo Tourneur
#480 Milo Tourneur
“Toen Maxime vorig jaar actief was bij DRM, bleken we het goed met elkaar te kunnen vinden”, reageert Guillaume Mondron, de wegkapitein van het team. “Aangezien hij dit jaar geen volledig programma afwerkt in de VW Fun Cup, hebben we hem voorgesteld om samen met ons te racen in de 25 Hours. Hij heeft meteen aanvaard. Maxime is een uitstekende rijder die niets meer te bewijzen heeft. Voor ons was het een vanzelfsprekende keuze, aangezien we ook buiten de auto vrienden zijn geworden. Het wordt zoals altijd een onvoorspelbare wedstrijd, maar hoe dan ook mikken we op het eindpodium.”
 
Laat er geen twijfel over bestaan: in de komende weken zullen nog – veel – meer teams hun boeiende plannen voor de komende editie bekendmaken. Het aftellen is begonnen!  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons