van der Horst

Menezes sluit zich aan bij DragonSpeed ​​voor 4H Red Bull Ring

Gustavo Menezes
Gustavo Menezes
Gustavo Menezes heeft zich aangesloten bij de LMP2-rijders van DragonSpeed ​​voor de tweede European Le Mans Series-manche van het seizoen: de 4 Uur van de Red Bull Ring. De Amerikaan zal samenwerken met vaste rijders Ben Hanley en Henrik Hedman in de #21 Oreca 07 Gibson in de Pro-Am-klasse.
  • Prospeed Competition
Gustavo Menezes is ook onderdeel van het Le Mans Hypercar-programma van Peugeot en zal daarnaast Scuderia Cameron Glickenhaus LMH vertegenwoordigen in het FIA World Endurance Championship in 2021. De 26-jarige reed vorig jaar met een DragonSpeed ​​Oreca in de IMSA-race op Sebring, waar hij samenwerkte met Bronze-rijder Henrik Hedman.

"Ik ben enorm opgewonden om met DragonSpeed deel te nemen aan de ELMS-race", zei Menezes, wiens laatste ELMS-race in 2018 plaatsvond met de LMP2-team Algarve Pro-Rebellion Racing. "De ELMS is dit jaar ongelooflijk competitief, wat alleen maar bijdraagt ​​aan de wil om mee te vechten voor de winst."

Het duo Hanley en Hedman werd tijdens de 4 Uur van Barcelona al vervoegd door regerend IMSA DPi-kampioen Ricky Taylor. Menezes zal hem nu dus vervangen. De teambaas van DragonSpeed voegde wel aan de bekendmaking toe dat DragonSpeed Ricky Taylor zo snel mogelijk opnieuw zal laten rijden, zodra het past in zijn IMSA-kalender. 

Foto: John Rourke/Adrenal MediaDit artikel werd gepubliceerd door Imaani Barée in European Le Mans Series op vrijdag 23 april 2021.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons