van der Horst

Misano vervangt Silverstone op de GT2 European Series-kalender

Fanatec GT2 European Series
Fanatec GT2 European Series
De derde manche van de Fanatec GT2 European Series zal niet plaatsvinden op het circuit van Silverstone, maar een week later dan gepland op de omloop van Misano. De GT2 European Series vervoegt op het Italiaanse circuit de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS. Beiden races worden zaterdag afgewerkt met voor het eerst een avondrace die start om 20u20.
De derde manche van de Fanatec GT2 European Series vindt dus nu plaats op het circuit van Misano en over twee dagen, 2 en 3 juli. Vrijdag staan er twee vrije trainingen van één uur op het programma terwijl de kwalificatie volgt om 20u25. De twee races vinden op zaterdag plaats, de eerste wedstrijd start om 12u40, de tweede race gaat door bij valavond om 20u20. Na Misano trekt de GT2 European Series naar het circuit van Spa-Francorchamps voor de Spa Speedweek (23-25 juli).

Foto: Fanatec GT2 European Series



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT Sports Club op donderdag 27 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Misano.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons