van der Horst

Monza: SRT tekent present in finale van de GT Open Cup

Mercedes-AMG GT4 - SRT - Vannerum/Behets
Mercedes-AMG GT4 - SRT - Vannerum/Behets
Selleslagh Racing Team (SRT) debuteert dit weekend te Monza in de GT Open Cup. Het Belgische team brengt twee Mercedes AMG GT4 aan de start. De GT Open Cup staat open voor GT4 en Cup bolides en wordt verreden in het kader van het International GT Open Championship.
Tutumlu/Soulet - SRT Corvette C6/ZR1
Tutumlu/Soulet - SRT Corvette C6/ZR1
Voor Selleslagh Racing Team betekent het min of meer een terugkeer naar een serie waar het in het verleden al actief was, immers tussen 2012 en 2014 bracht het team een Corvette GT2 aan de start in het GT Open Championship. Een van de twee GT4’s die dit weekend ingezet wordt komt in handen van het Italiaanse duo Lorenzo Bontempelli/Luciano Linossi, wie de tweede wagen bemant wordt pas later bekend gemaakt.

Tecno Nanni Galli
Tecno Nanni Galli
In de twee races van de GT Open Cup zullen de SRT Mercedes GT4’s het ondermeer moeten opnemen tegen de Porsche 991 GT Cup van Thems Racing by EMG Motorsport. Nog een opmerkelijk debuut in Monza is dat van de Tecno Nanni Galli, een GT wagen bedacht door ex piloot Fulvio Maria Ballabio en die aangedreven wordt door een Alfa Romeo/Maserati V8 motor die LPG en bio-ethanol gebruikt als brandstof.

Foto's: Arne Simons & GT Open
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op donderdag 10 oktober 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Monza.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons