van der Horst

Nigel Melker en Azerti in stijl naar de titel in Assen

Nigel Melker - Azerti
Nigel Melker - Azerti
Nigel Melker heeft afgelopen weekend op zijn thuiscircuit in Assen de titel binnengerijfd in FA1, de hoogste raceklasse binnen Acceleration. De Nederlander, die uitkomt voor Azerti, deed dat in stijl door beide wedstrijden winnend af te sluiten. Na de titel in Superleague Formula in 2010 met RSC Anderlecht en Davide Rigon is dit het tweede grote succes in de eenzitterij voor de troepen van Wim Coekelbergs.
  • De Swert Opticiens
Alessio Picariello - Azerti
Alessio Picariello - Azerti
Ook onze landgenoot Alessio Picariello verscheen aan de start voor Azerti, hij kende echter een pechvol weekend. Een opgave in de eerste wedstrijd zorgde ervoor dat hij zelfs niet kon deelnemen aan de tweede race. Nog een opvallende naam op de deelnemerslijst was die van oud-Belgisch Formule Renault kampioen Craig Dolby. De Brit maakte een comeback in de eenzitters voor het Performance-team, hij miste in de tweede manche nipt het podium.

--- Uitslag Race 1 FA1 Assen 2014 (PDF) ---
--- Uitslag Race 2 FA1 Assen 2014 (PDF) ---

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Acceleration op maandag 20 oktober 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Finaleraces.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons