van der Horst

Nürburgring: BMW snelste tijdens Bronze Test

#15 Boutsen-Ginion BMW
#15 Boutsen-Ginion BMW
De Bronze Test, traditioneel de eerste training tijdens een Blancpain Endurance Series-weekend, werd in de vooravond verreden onder een stralende zon. De BMW van Roal Motorsport met Stefano Comandini was de snelste tijdens een sessie die zonder noemenswaardige problemen verliep. Het Boutsen-Ginion team debuteerde met een BMW Z4 GT3 in de Gentlemen Trophy ter vervanging van één van hun beide McLarens MP4-12C GT3.
#43 Roal Motorsport BMW
#43 Roal Motorsport BMW
Karim Ojjeh en de jonge Olivier Grötz waren alvast opgetogen over hun nieuw materiaal, zij benutten het uurtje dan ook goed om de wagen beter te leren kennen. Bij het vallen van de vlag stonden ze als 26e genoteerd, één plaats beter dan de WRT Audi van Kelders/Blanchemain/Richelmi. De resterende McLaren van Boutsen-Ginion met Sarkissian/Demirdjan/Van der Drift tikte als veertiende aan.

--- Uitslag Bronze Test BES Nürburgring 2014 (PDF) ---

Foto's: Arne Simons & Vincent WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Endurance op vrijdag 19 september 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring 1000.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons