van der Horst

Ook Aston Martin bevestigt deelname aan IGTC

02c6896d41b78c14f244c03fb5fda7d74771d2a6.jpg
Op het laatste ogenblik heeft ook Aston Martin zijn deelname aan de Intercontinental GT Challenge bekendgemaakt. Het Britse merk zal vertegenwoordigd worden door R-Motorsport, dat twee Vantage GT3 zal inzetten in alle manches. Garage 59 houdt het na de Bathurst 12H op één wagen.
R-Motorsport - Aston Martin Vantage GT3
R-Motorsport - Aston Martin Vantage GT3
Aston Martin wordt zo de achtste constructeur die zijn deelname aan de IGTC bevestigt na Audi, Bentley, BMW, Honda, Lamborghini, Mercedes-AMG en Porsche. R-Motorsport, dat eerder deze week aankondigde dat het zich terugtrok uit de DTM, zet ook in de Bathurst 12H twee Vantage GT3 in voor enerzijds Jake Dennis (de poleman van vorig jaar), Scott Dixon en Rick Kelly en anderzijds Luca Ghiotto, Marvin Kirchhöfer en Olli Caldwell. Ook Garage 59 komt in Australië aan de start met twee Vantage GT3 maar beperkt de inzet tot één wagen in de overige manches.

Foto's: Geert Franquet & R-Motorsport
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Intercontinental GT Challenge op dinsdag 28 januari 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Bathurst 12 Hours.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons