van der Horst

Paul Ricard: Ferrari palmt eerste startrij in

SMP Racing - Ferrari 488 GT3
SMP Racing - Ferrari 488 GT3
Ferrari slaagde er in de vooravond in om de volledige eerste startij in te palmen voor de seizoensfinale van de GT World Challenge Europe Endurance Cup in Paul Ricard morgen. De gemiddelde tijd van Toni Vilander, Antonio Fuoco en Sergey Sirotkin (SMP Racing Ferrari #72) was iets meer dan twee tienden van een seconde beter dan die van de merkgenoten in de AF Corse met nummer 51 (Pier Guidi, Blomqvist, Ledogar). De snelste Belgen waren Dries Vanthoor en Charles Weerts op de vierde plaats, zij delen de WRT Audi #32 met Christopher Mies.
Frédéric Vervisch start morgen als dertiende in de Attempto Audi #66 die hij deelt met Mattia Drudi en Kim-Luis Schramm. De K-Pax Racing Bentley #3 van ondermeer Maxime Soulet tikte als zestiende aan, twee plaatsen achter de teamgenoten in de startnummer 9. Net buiten de top 30 komen we nog een hele Belgische delegatie tegen: Adrien de Leener (Dinamic Porsche #56) op P31, gevolgd door Louis Machiels (AF Corse Ferrari #52) op P32 en Baptiste Moulin (FFF Lamborghini #555) op P33. De zes uur durende seizoensfinale wordt morgen om 11u40 op gang geschoten.

Foto: SRODit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in GT World Challenge Europe Endurance op zaterdag 14 november 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons