van der Horst

Paul Ricard: Selleslagh Racing met ongeziene rijdersequipes naar finale

SRT Selleslagh Racing Team - Mercedes-Benz AMG GT4
SRT Selleslagh Racing Team - Mercedes-Benz AMG GT4
Volgend weekend vindt op het circuit van Paul Ricard de zesde en laatste manche van de GT4 European Series plaats. Het Belgische Selleslagh Racing tekent opnieuw present maar zakt af naar het zuiden van Frankrijk met twee nieuwe rijdersduo’s: Thierry Vermeulen/Max Koebolt en Kenneth Heyer/Esteban Muth.
  • Powercars
Kenneth Heyer
Kenneth Heyer
De twee Mercedes AMG komen ditmaal uit in de Silver Cup. De Mercedes AMG GT4 met het nummer 30 krijgt een Nederlands rijdersduo met Thierry Vermeulen/Max Koebolt. Vermeulen maakte dit jaar naam door de GT4 klasse in de Porsche Sprint Challenge Benelux te domineren. Max Koebolt draait al heel wat jaren mee in de autosport en betwistte dit jaar de DTM Trophy nadat hij vorig jaar uitkwam in de GT4 European Series voor Leipert Motorsport. Esteban Muth debuteerde voor het team in Spa en zette er een sterke prestatie neer en krijgt een tweede kans op de wagen met nummer 31. Zijn teamgenoot wordt niemand minder dan Kenneth Heyer. De Duitser heeft al heel wat races betwist met de Mercedes GT zowel de GT3 als de GT4 versie. Hij reed dit jaar nog op de Nürburgring voor SRT in de GT4 European Series.

Foto's: GT4 European Series & Niels Vaeck
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op maandag 9 november 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons