van der Horst

Paul Ricard: Victor Martins is de nieuwe kampioen Formule Renault Eurocup

Victor Martins - ART Grand Prix
Victor Martins - ART Grand Prix
Victor Martins (ART Grand Prix) had op de omloop van Paul Ricard voldoende aan een vierde plaats in de eerste race om zich tot de nieuwe kampioen Formule Renault Eurocup te kronen. Titelrivaal Caio Collet (R-Ace GP) eindigde op de tweede plaats achter Lorenzo Colombo (Bhaitech), maar dat was dus niet voldoende om de Fransman van de titel te houden.
Lorenzo Colombo - Bhaitech
Lorenzo Colombo - Bhaitech
Lorenzo Colombo startte van op de pole en reed de ganse race op kop. Martins startte als tweede maar moest daarna Collet voorlaten en liet op het einde van de race ook Franco Colapinto (MP Motorsport) voor wetende dat een vierde plaats genoeg was voor de titel. Alex Quinn (Arden) maakte de top vijf vol. Ugo de Wilde (Arden) ging als tiende van start en maakte twee plaatsen winst in de race om als achtste aan te tikken. Amaury Cordeel (FA Racing) kwam als dertiende over de streep.

Foto's: Formula Renault Eurocup
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zaterdag 14 november 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons