van der Horst

Porsche Supercup: Stiermarken: Dylan Pereira geeft de tegenstand het nakijken

Dylan Pereira - BWT Lechner Racing
Dylan Pereira - BWT Lechner Racing
Dylan Pereira kon zich deze ochtend in de kwalificatie nog naar een derde plaats hijsen, maar in de race kwam hij uit de bus als overwinnaar. Drie bochten had de Luxemburger met zijn BWT Lechner Racing getooide Porsche maar nodig om zowel Leon Köhler (Lechner Racing Middle East) als polesitter Ayhancan Güven (Martinet by Almeras) voorbij te gaan. Van daaruit bouwde Pereira zijn voorsprong verder uit tot 3 seconden bij de meet. Hiermee wordt hij de nieuwe leider in het puntenklassement.
  • VR Racing
Voor de tweede plaats was er een heuse strijd tussen drie wagens. Larry ten Voorde (GP Elite) sloot aan bij Güven en Köhler warna het trio aansluiting probeerde te vinden met Pereira en wanneer dit niet lukte, te vechten voor de overige podiumplaatsen. Ten Voorde kwam tekort op Güven maar kon wel nog Köhler inhalen wat resulteerde in een derde plaats. Junior Jaxon Evans, die vorig weekend nog de race op zijn naam schreef, vervolledigde de top vijf.

Foto: Porsche AGSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Circuit Internationaal op zondag 12 juli 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van Stiermarken.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons