van der Horst

Prettige Feestdagen en een gezond 2021!

Prettige Feestdagen!
Prettige Feestdagen!
2020 noopte ons collectief tot nederigheid. Een met het blote oog onzichtbare indringer veranderde onze samenleving ingrijpend. De autosport verdween grotendeels op het achterplan, hoewel enkele organisatoren er met heel wat kunst- en vliegwerk toch in slaagden actie op de Belgische wegen en circuits te krijgen. Helaas regende het afgelastingen, al is er in deze donkerste dagen van het jaar licht aan het einde van de tunnel. We hopen vurig dat alle actoren in de autosport zich door de crisis weten te worstelen en perspectief mogen koesteren.
Ook voor Autosport.be was het beslist geen eenvoudig jaar, zowel op sportief als op menselijk vlak. Een groot woord van dank gaat daarbij uit naar onze trouwe partners en sponsors. Zij twijfelden geen minuut en bleven Autosport.be trouw in een jaar waarin ook zij hun zakencijfer onder druk zagen staan. Wij zijn dan ook bijzonder blij, maar ook enorm trots, op de steun die we dit jaar ontvingen.

Langs onze zijde hebben we getracht om ondanks de heersende crisis u belangrijk nieuws en betrouwbare verslaggeving te blijven brengen, bijvoorbeeld met onze speciale coronarubrieken in de eerste jaarhelft, maar ook met aanwezigheid op rally-KP's en circuits; alles in uiterst moeilijke omstandigheden en binnen een bijzonder strikt organisatorisch kader. Zo tekenden onze medewerkers present bij de Aarova Rally, maar ook de Belgische DTM-races op zowel Spa en Zolder, de 24 Hours of Spa en de 24 Uur van Le Mans. Ook bij de onverwachte opener van het Belcar Endurance Championship en de passage van het FIA WTCR in Zolder waren we aanwezig om u informatie uit eerste hand te geven. De verplichte coronatesten en persoonlijke beschermingsmiddelen namen onze journalisten en fotografen voor lief.

Ik wil ook u, onze lezer, bedanken. Hoewel autosport voor velen tijdens dit coronajaar beslist geen prioriteit was, merkten we dat de passie nog vurig brandt. Ook in 2021 zijn we daarom vastberaden verder te gaan op de ingeslagen weg. Wat dat concreet betekent, is voor iedereen koffiedikkijken. Een warm woord van dank ook aan de vele vrijwilligers betrokken bij de Belgische autosport en uiteraard kunnen we in 2020 ook niet rond de inzet van verplegend personeel. Nabij de Belgische circuits en rally's, maar nog meer elders zijn zij het die onze maatschappij overeind houden. Als we in 2021 terug kunnen genieten van autosport, is dat wat ons betreft met veel nederigheid en erkentelijkheid naar zij die dag en nacht gevochten hebben in onze ziekenhuizen en zorginstellingen.

Wij wensen u prettige feestdagen, en boven alles een gezond 2021!

Namens de voltallige Autosport.be-redactie,
Martijn Wouters
HoofdredacteurSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Varia op donderdag 24 december 2020.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons