van der Horst

Roberto Merhi vervangt Fittipaldi bij G-Drive

G-Drive Racing - Aurus 01 Gibson
G-Drive Racing - Aurus 01 Gibson
Pietro Fittipaldi heeft besloten niet meer voor G-Drive Racing te rijden in zowel de 24 Uur van Le Mans als de European Le Mans Series. Er waren teveel 'clashes' op de agenda van de Braziliaan, die tevens ook reserverijder is voor het Haas F1 Team en racet in de IndyCar Series. Algarve Pro Racing, dat de wagens van G-Drive inzet, heeft woensdag aangekondigd dat Roberto Merhi Fittipaldi zal vervangen en het hele seizoen John Falb en Rui Andrade zal flankeren.
Daarnaast werd ook aangekondigd dat Formule 3-racer Logan Sargeant zijn LMP2-debuut met Racing Team Turkey maakt. Sargeant zal Hary Tincknell vervangen, die dit weekend in een IMSA DPi-manche racet in Mid-Ohio. De jonge Amerikaan heeft vorige maand tijdens de ELMS Prologue voorseizoenstest al eens gereden met de Oreca 07 Gibson. Hij maakt dit weekend zijn racedebuut in de serie, naast Charlie Eastwood en Salih Yoluc.

De 4 Uur van de Red Bull Ring vindt dit weekend plaats.

Foto: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Imaani Barée in FIA World Endurance Championship op vrijdag 14 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 4H Red Bull Ring.
  • VR Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons