van der Horst

Spa: Lémeret op pole voor race 1

CMR - Toyota GR Supra GT4
CMR - Toyota GR Supra GT4
Stéphane Lémeret zorgde vanmiddag voor een klein Belgisch succesje in het Franse GT-kampioenschap. Tijdens zijn thuiswedstrijd in Spa realiseerde hij de pole positie in de Toyota GR Supra GT4 #30 die hij deelt met de Fransman Stéphane Tribaudini. Die slaagde er in de daaropvolgende sessie in om de Toyota op de derde startplaats te zetten voor de tweede wedstrijd.
  • St. Paul
L'espace Bienvenue - BMW M4 GT4
L'espace Bienvenue - BMW M4 GT4
Indien Angélique Detavernier geen oplossing vindt om toch deel te nemen dit weekend zien we nog maar één andere Belg aan de start in de vorm van Benjamin Lessennes. Ook hij kende problemen, tijdens de kwalificaties zagen we de BMW M4 GT4 al snel in de pits duiken met een technisch euvel. Noch Lessennes noch Ricardo Van Der Ende konden een tijd noteren waardoor zij telkens pas als 41e aan beide races zullen mogen beginnen. De eerste wedstrijd is straks om 20u35, race 2 op zondag om 14u50.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in FFSA GT Tour op zaterdag 23 juli 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Speed Week.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons