van der Horst

Spa: Pole voor Gilles Magnus

Gilles Magnus - Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS TCR
Gilles Magnus - Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS TCR
Gilles Magnus (Comtoyou Audi RS 3 LMS) heeft zich deze morgen op het circuit van Spa-Francorchamps verzekerd van de pole voor de eerste wedstrijd voor de TCR Europe deze namiddag. Magnus maakte optimaal gebruik van het slipstream van de tegenstanders om een 2:28.885 neer te zetten waarmee hij zes honderdste seconde sneller was dan merkgenoot Santiago Urrutia (WRT Audi RS 3 LMS). Maxime Potty (Team WRT VW Gold Gti) start van op de tweede rij, hij reed de vierde tijd.
  • Heinz Performance
Josh Files - Target Competition Hyundai i30 N
Josh Files - Target Competition Hyundai i30 N
Daniel Lloyd (Brutal Fish Racing Team Honda Civic) reed de derde tijd maar verliest die positie daar hij zijn snelste ronde buiten de tijd van Q1 reed. De Brit werd terug gezet naar zijn originele positie waardoor Potty dus opschuift naar de derde positie. Q1 werd vroegtijdig gestopt na een crash van Teddy (Team Clairet Sport Peugeot 308TCR), in Q2 was het puntenleider Josh Files (Target Competition Hyundai i30 N) die er op de Raidillon af ging.

Foto's: Niels Vaeck
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR Europe op zaterdag 8 juni 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa-Francorchamps.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons