van der Horst

Spa: Veel Belgen: Ook Benjamin Lessennes debuteert in TCR International Series

Benjamin Lessennes
Benjamin Lessennes
De Belgische manche van de TCR International Series mag zich volgende week verheugen op de aanwezigheid van heel wat landgenoten. Eerder op de dag konden we al melden dat Frédéric Vervisch aantreedt met een tweede Audi RS3 LMS van Comtoyou Racing, ook de talentvolle 17-jarige Benjamin Lessennes zal op de omloop van Francorchamps zijn debuut maken in de internationale serie. Hij zal er de Honda Civic van Boutsen Ginion Racing besturen waarmee hij vorig weekend nog tweede en derde werd in de sprintraces 1 en 2 van de TCR Benelux serie.
Boutsen Ginion Racing - Honda Civic TCR
Boutsen Ginion Racing - Honda Civic TCR
Pierre-Yves Corthals die het ganse seizoen van de TCR International Series betwist voor het Belgische DG Sport Compétition krijgt voor de derde manche van het kampioenschap het gezelschap van enkele landgenoten. Naast officieel Audi-rijder Vervisch zakt ook Benjamin Lessennes af naar de Ardennen. De jonge piloot eindigde vorig jaar nog achtste in de eindstand van de TCR Benelux serie en bestuurt zijn gebruikelijke Honda Civic van Boutsen Ginion Racing. Nog Andere Belgische rijders zouden het TCR startveld eenmalig komen vervoegen, maar daarover is er nog geen officiële bevestiging. Natuurlijk krijgen we met Comtoyou Racing, Team WRT en DG Sport Compétition ook zeker al drie Belgische teams aan de start.

Foto's: Niels Vaeck & Marnik MouchaersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR International Series op woensdag 26 april 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6 Hours of Spa.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons