van der Horst

SRO organiseert 1000 km van Paul Ricard in november

1000 km van Paul Ricard 2019
1000 km van Paul Ricard 2019
Door de nieuwe beslissingen van de Franse regering heeft SRO, organisator en promotor van de GT World Challenge Europe, noodgedwongen besloten om de 1000 km van Paul Ricard te verplaatsen. Door de uitbraak van het coronavirus vindt de race dit jaar plaats op zondag 15 november.
  • Hamofa Performance
Na Monza en Silverstone sneuvelt nu ook een derde wedstrijd van de uithoudingsvariant van de GT World Challenge Europe. Gisteren werd immers aangekondigd dat openbare evenementen in Frankrijk nog minstens tot 15 juli verboden worden, waardoor er voor SRO niets anders opzat dan de race eind mei uit te stellen. Het format - een race van zes uur - blijft behouden, maar het startuur wordt verplaatst naar 12 uur 's middags. De GT4 European Series en Formula Renault Eurocup verzorgen al zeker het spektakel in het voorprogramma.

Het seizoen 2020 van de GT World Challenge Europe Endurance start dus... met de Total 24 Hours of Spa eind juli. Ook de organisatie van die wedstrijd is echter onder voorbehoud.

Foto: GT World Challenge Europe

 Dit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in GT World Challenge Europe Endurance op dinsdag 14 april 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons