van der Horst

Stiermarken: Christian Lundgaard zegeviert in de sprint race

Christian Lundgaard - ART Grand Prix
Christian Lundgaard - ART Grand Prix
Terwijl Christian Lundgaard (ART Grand Prix) gisteren al een mooie wedstrijd reed na een fout eerder in de race, deed de Renault Junior piloot daar vandaag nog een schepje bovenop. Vanaf een derde plaats kon de Deen eerst ploeggenoot Marcus Armstrong voorbij geraken, om dan later ook polesitter Dan Ticktum (DAMS) te passeren. De Brit kon geen vuist maken tegen Lundgaard en moest genoegen nemen met de tweede plaats op twee seconden achterstand.
  • Heinz Performance
Voor de derde plaats werd het nog spannend tussen Armstrong en Mick Schumacher (Prema Racing). Schumacher kon de derde plaats in handen nemen, maar moest de handdoek uiteindelijk in de ring werpen nadat het brandblusapparaat afging in zijn cockpit. Hierdoor promoveerde de Amerikaan naar een derde plek en konden Virtuosi Racing-jongens Guangyou Zhou en Callum Ilott plaatsen vier en vijf inpalmen. Winnaar van gisteren Robert Schwartzman moest opgeven nadat hij rondging in de eerste bocht.

Foto: Formula 2Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule 2 op zondag 12 juli 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van Stiermarken.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons