van der Horst

Testdag op vrijdag 20 maart in Mettet opent seizoen 2020

VW Fun Cup @ Mettet
VW Fun Cup @ Mettet
Het seizoen 2020 werd tijdens de prijsuitreiking officieel gelanceerd door Kronos Events, en dus zijn voortaan alle pijlen gericht op de openingswedstrijd op het Circuit Jules Tacheny de Mettet.
Om de deelnemende teams voldoende kansen te geven om helemaal in het juiste ritme te geraken voor de start van een seizoen dat er bijzonder veelbelovend uitziet, wordt er op vrijdag 20 maart een testdag georganiseerd op het circuit tussen Samber en Maas. De VW Fun Cup-teams zullen het circuit delen met de Legends Cars Cup-wagensEr worden maximaal 35 inschrijvingen geaccepteerd en iedere deelnemende auto moet beschikken over een trekhaak. Het maximale dynamische geluidsniveau is 103 dB.

Concreet gaat het licht op groen tussen 9 en 12 uur, en tussen 13 en 17 uur

Voor de VW Fun Cups die op zaterdag en zondag deelnemen aan de Kronos 8 Hours of Mettet is deelnameprijs voor de test op vrijdag 700 euro, maar daarin is ook de betalende sessie op zaterdagochtend inbegrepen.

Inschrijven via het deelnameformulier hier, dat u vervolgens doorstuurt naar nathalie@kronosevents.be. En wees gerust: ook op vrijdag 20 maart geldt de leuze van de European VW Fun Cup: het wordt Seriously Fun!

VW Fun Cup



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op vrijdag 28 februari 2020.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons