van der Horst

VDS Racing Adventures werkt eerste test af met MARC Cars Focus V8

VDS Racing Adventures - Focus V8
VDS Racing Adventures - Focus V8
Afgelopen weekend, tijdens de seizoensopener van het Belcar Endurance Championship, viel er nog een spijtig forfait te noteren uit de Franstalige kant van ons land. Zoals we op zaterdag meldden, geraakte de prachtige Marc Cars Focus V8 van VDS Racing Adventures niet tijdig klaar vanwege een kist met onderdelen die tijdens het transport van Australië naar België was zoekgeraakt in Duitsland. De troepen van Raphaël van der Straten bleven evenwel niet bij de pakken zitten, vonden een oplossing en sloegen deze week al aan het testen in Spa-Francorchamps!
Raphaël van der Straten
Raphaël van der Straten
"Een nieuwe wagen is altijd spannend, maar mijn eerste indruk? FAN-TAS-TISCH", lacht Raphaël van der Straten. "De kist met verloren onderdelen is nog niet terecht, maar gelukkig kon Ryan (McLeod, teameigenaar van MARC en drijvende kracht achter de bouw van de imposante Silhouette) in Duitsland nog enkele velgen vinden waardoor we vandaag kunnen testen. De wagen is nu compleet, maar we kunnen nog geen wedstrijd afwerken omdat er nog te veel zaken ontbreken, dingen waarvoor we de ontbrekende flightcase nodig hebben. We gaan deelnemen aan de 12H van Zandvoort begin mei, maar er ligt nog heel wat werk op de plank..."

Foto's: Jacques Letihon & Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op donderdag 14 april 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 12H Zandvoort.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons