van der Horst

Virtual 24H Zolder: Mirko Bortolotti aan de start in Belcar 2

Mirko Bortolotti
Mirko Bortolotti
Deze namiddag om 15 uur wordt het startschot gegeven van de Virtual 24 Hours of Zolder. Ronald Moons en Andy Jaenen, de drijvende krachten achter het initiatief, kunnen tevreden zijn over een goedgevulde startgrid. Qua piloten springen natuurlijk de bekende namen uit het nationale circuitlandschap in het oog, maar de Virtual Belcar kan ook uitpakken met internationele professionele piloten. Zo zal Mirko Bortolotti aan de start verschijnen in de BMS Motorsport GT3 Cup Belcar Porsche.
  • Prospeed Competition
Alon Day
Alon Day
De Italiaan moest vorige week nog verstek geven tijdens de 24H Spa na ziekte, maar gaat nu zich wagen aan de Virtual 24 Hours of Zolder. De fabriekspiloot van Audi zal daar een goedgevulde wagen delen met Matthias Dehaene, Matthias Souphy, John McConville, O'Neill Muth, Quinten Van Hooydonck en SRT-piloot Willem Meijer. Voor het overige zien we ook Alon Day het veld vervoegen. De tweevoudig NASCAR Whelen Euro Series-kampioen zal ook uitkomen in Belcar 2 voor Skylimit Racing Team met onder meer Davy Suffeleers en Maik Barten.

Foto's: Audi Sport - Marnik MouchaersDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Belcar Endurance op zaterdag 31 oktober 2020.
  • LTF

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons