van der Horst

VLN 7: Nieuwe Nissan GT3 maakt competitiedebuut

Nissan GT-R Nismo GT3
Nissan GT-R Nismo GT3
De nieuwe Nissan GT-R Nismo GT3 zal zaterdag haar competitiedebuut maken in de zevende VLN-manche. De last-minute inschrijving komt enigszins als een kleine verrassing aangezien er achter de schermen twijfels waren gerezen over de toekomst/vooruitgang van het project. De nieuwe bolide moet eerder als een evolutie van de huidige GT3 gezien worden en is uiteraard nog steeds gebaseerd op de R35.
  • St. Paul
Michael Krumm en Tom Coronel werden aangeduid om het nodige ontwikkelingswerk te verrichten dit weekend. De wagen zal uitkomen in de SPX-klasse, voorbehouden voor niet gehomologeerde wagens. De wagen heeft overigens al aardig wat testkilometers afgelegd in Japan. Nissan verscheen eerder dit jaar niet aan de start van de 24 uren van de Nürburgring, daar de huidige wagen niet meer competitief is in het huidige GT3-veld. 

LEES OOK: Nissan ontwikkelt nieuwe GT3 voor 2018​

Foto: ​Bianca LeppertSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in VLN Langstreckenmeisterschaft Nürburgring op vrijdag 22 september 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting VLN race 7.
  • Shopa

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons