van der Horst

VW Fun Cup: De stand van zaken

VW Fun Cup @ Mettet
VW Fun Cup @ Mettet
Kronos Events, organisator en promotor van de VW Fun Cup powered by Hankook, wil de volgende zaken verduidelijken.
Het Franco Fun Festival, voorzien op het Circuit de Spa-Francorchamps op 9 en 10 mei, blijft voorlopig op de kalender staan, net als de volgende meeting in Magny-Cours op 23 en 24 mei en natuurlijk ook de ‘Hankook 25 Hours VW Fun Cup’, die nog altijd gepland staat op 9, 10, 11 en 12 juli op het mooiste circuit ter wereld.
 
Kronos Events is zich daarentegen heel goed bewust van de situatie die veroorzaakt wordt door Covid-19 en werkt samen met de circuits – en vooral dan met het Circuit de Spa-Francorchamps – om een ‘plan B’ op poten te zetten, dat wordt toegepast in functie van een beslissing van de regering die de organisatie van wedstrijden zou verbieden.
 
“We werken hard aan de organisatie van onze wedstrijden zoals die oorspronkelijk gepland waren, maar ook – uiteraard – aan een nieuwe versie van de kalender waarvoor we rekening moeten houden met de situatie in België, maar ook die in onze buurlanden”, stelt Marc Van Dalen, CEO van Kronos Events. “Het is in functie daarvan dat we hand in hand samenwerken met de circuits, met een echte ‘Team Spirit’, om een realistisch plan B te creëren. Jammer genoeg is het nog te vroeg om te communiceren over de eventuele mogelijkheden, gezien de snelheid waarmee de situatie evolueert. Maar we hebben vertrouwen en we zullen onze vrienden van de VW Fun Cup op de hoogte brengen van zodra de tijd daar rijp voor is.”

VW Fun Cup
 Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op donderdag 9 april 2020.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons