van der Horst

Walkenhorst Motorsport wint eerste NLS race

Start NLS Adenauer ADAC Rundstrecken-Trophy 2020
Start NLS Adenauer ADAC Rundstrecken-Trophy 2020
Eindelijk ging zaterdag het raceseizoen in Duitsland van start met de de eerste manche van de Nürburgring Langstrecken Serie . Na 4 uren racen kwam de Haupt Racing Team Mercedes AMG van Maro Engel en Patrick Assenheimer als eerste over de meet, maar een tijdstraf voor een te korte pitstop wierp de wagen terug naar de tweede plaats. De zege kwam zo in handen van de Walkenhorst Motorsport BMW M6 GT3 van David Pittard en Mikkel Jensen.
  • G&A Motors Motorsport
De derde plaats ging naar de GetSpeed Mercedes AMG van Raffaele Marciello, Fabian Schiller en Maxi Buhk. De top vijf werd vervolledigd door de Car Collection Motorsport Audi R8 LMS van Robin Frijns/René Rast/Nico Müller en de ROWE BMW M6 GT3 van Philipp Eng/Nick Catsburg.

Mühlner Motorsport won nipt de Cup 3 klasse met diens Porsche Cayman. Hakan en Recep Sari pakten met hun BMW M240i de bronzen medaille in Cup 5. Pit Lane pakte een dubbel podium in SP3, met de Toyota GT86 van Tom Cloet, Philippe "Brody" Broodcooren en Jacques Derenne voor de zusterwagen die Olivier Muytjens deelde met Alexander Müller. Ze moesten de zege echter wel laten aan de Subaru BRZ (Schrick/Gavris). Vermelden we verder nog diezelfde Muytjens met Kurt Dujardyn op P91 (Porsche Cayman), Steven Maris (BMW 325i op P103) en dat een lekke band de ProSport Aston Martin van o.m. Nico Verdonck en Guido Dumarey tot stilstand bracht.

Foto: VLN VVSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Nürburgring Langstrecken Serie op zondag 28 juni 2020.
  • LTF

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons