van der Horst

Ward Sluys en Bas Schouten op EMG Lamborghini

EMG Motorsport - Lamborghini Huracan Super Trofeo
EMG Motorsport - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Ward Sluys is een gekende naam in de Belgische autosportmiddens. De Aalstenaar is van vele markten thuis en mocht dus ook niet ontbreken op het DTM-weekend in Zolder. Daar stapt Sluys in bij EMG Motorsport dat een Lamborghini klaarstoomde voor hem en Bas Schouten.
Ward Sluys: “De Lamborghini Huracan is een te duchten wapen en ik denk dat we zeker vooraan zullen meespelen. De eerste wedstrijd is een dubbele afspraak van 60 minuten en dus gaan we eerder richting sprint dan uithouding en dat zal onze auto zeker liggen. Voor de technische ondersteuning doen we een beroep op EMG Motorsport, een team dat al jaren ervaring in de Belgische autosport heeft.”

Na de eerste afspraak van het Belcar Endurance Championship, volgen uiteraard de andere wedstrijden van het nationale uithoudingskampioenschap, “maar ik werk tijdens de weekends waar de Supercar Challenge te gast is, ook die wedstrijden af. Dat betekent de races in Zolder begin juni en later Spa en Assen. Die races doe ik dan met een snelle BMW M4 van JR Motorsport. En last but not least start ik mogelijk ook in een aantal races van de nieuwe Mazda MX-5 Cup.”

Foto: Ronald JanssensDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op donderdag 16 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder DTM.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons