van der Horst

Wim Spinoy en Kenneth Heyer willen GT4-titel

Wim Spinoy
Wim Spinoy
Waar Wim Spinoy en Kenneth Heyer vorig jaar bij SRT in de eerste helft van het seizoen nog op weg leken naar de titel in de GT4-klasse, zakte het Belgisch-Duitse duo in de 24 Hours of Zolder compleet door het ijs. Een dramatische etmaalrace was de voorbode van een spannend slot waarin de kroon uiteindelijk nog naar teamgenoten Nicolas Vandierendonck en Filip Teunkens ging. Kenden laatstgenoemden wat pech in de eerste races, dan scoorden Spinoy/Heyer drie podia op rij. De titel was, ondanks een dubbele zege in de laatste twee races, echter buiten bereik. Dat moet in 2019 beter, aldus Spinoy.
Veidec Silver Eagle Racing by Getspeed - Mercedes AMG GT4
Veidec Silver Eagle Racing by Getspeed - Mercedes AMG GT4
"We hebben heel wat ervaring vergaard en die ervaring willen we dit seizoen, samen met de knowledge van GETSPEED, omzetten in een titel. Uiteraard zal het hoogtepunt van het seizoen 2019, de 24 Hours of Zolder worden, waar we meer dan alleen de zege in GT4 beogen. Onze AMG-Mercedes GT4 zijn erg betrouwbare machines en we willen zo hoog mogelijk eindigen in de bekende Belgische uithoudingsrace", vertelt Wim Spinoy.

Lees ook: Twee Mercedes-AMG GT4's voor Veidec Silver Eagle Racing by Getspeed

Foto's: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op donderdag 16 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder DTM.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons