van der Horst

Zandvoort: 41 inschrijvingen voor de GT4 European Series

CMR - Toyota GR Supra GT4
CMR - Toyota GR Supra GT4
De GT4 European Series kennen dit jaar een groot succes en ook voor de manche die volgend weekend plaats vindt op Circuit Zandvoort schreven meer dan 40 wagens zich in. Ook ditmaal wordt ons land vertegenwoordigd door de teams Selleslagh Racing Team en Street Art Racing terwijl Stéphane Lémeret en Antoine Potty (CMR Toyota GR Supra GT4) zullen proberen om de leiding in de puntenstand van de Silver Cup te behouden niettegenstaande de oppositie zeer sterk oogt.
SRT Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
SRT Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
Selleslagh Racing brengt ook nu twee Mercedes-AMG GT4’s aan de start. Luca Bosco en O'neill Muth komen uit op de #34 in de Pro-Am klasse, terwijl Johan Vanerum en Sven Van Laere met de #35 in de Am klsse starten. De Aston Martin Vantage GT4 van Street Art Racing wordt bemand door landgenoot Paul Theysgens en de Zwitser Pascal Bachmann.

Door het grote aantal deelnemers en de gelimiteerde ruimte in de pitlane in Zandvoort werd er besloten om de pit window timing aan te passen. De deelnemers aan de Silver Cup moeten hun verplichte pitstop uitvoeren tussen de 23ste en 30ste minuut van de één uur durende races. De Pro-Am Cup deelnemers krijgen toegang tot de pits van de 30ste tot en met de 37ste minuut terwijl de wagens uit de Am cup  tijd hebben tussen de 25ste en 35ste minuut om binnen te komen.

Foto's: GT4 Europen Series
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op maandag 14 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons