van der Horst

Zandvoort: King, wie anders?

Harry King - Parker Revs Motorsport
Harry King - Parker Revs Motorsport
Harry King (Revs Motorsport) heeft op circuit Zandvoort nu ook de vijfde manche van de Porsche Carrera Cup Benelux gewonnen. Voor de Brit dus de vijfde zege in vijf races. Ghislain Cordeel (GP Elite) werd tweede en Glenn van Parijs (NGT Racing) legde beslag op de laatste podiumplaats.
Koen Wauters - Belgium Racing
Koen Wauters - Belgium Racing
Van Parijs was pas als zesde gestart en wist op te rukken tot de derde plaats, hij ging in het klassement Sebastian Freymuth (PG Motorsport) en Sam Dejonghe (#Team PGZ by Redant Racing) vooraf. In de Pro-Am klasse ging de zege naar Koen Wauters (Belgium Racing), Tom Boonen (#Team PGZ by Redant Racing) pakte de tweede plaats in de klasse voor Didier Glorieux (Speedlover). In de AM-klasse gong de zege naar Joan Vinyes (Baporo Motorsport), hij werd op het podium vergezeld door Sebastian Lajoux (DUWO Racing) en Stijn Lowette (NGT Racing.

Foto's: Thomas Smets & Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Porsche Carrera Cup Benelux op zaterdag 25 juni 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort ADAC.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons