van der Horst

Zandvoort: Polepositie voor Benjamin Paque en Robert de Haan

Benjamin Paque
Benjamin Paque
Op het circuit van Zandvoort werd de kwalificatie verreden voor de derde manche van de Porsche Carrera Cup Benelux. Daarbij werd de grid bepaald voor beide races. Bij race 1 start Benjamin Paque (August by NGT) van op de pole in de tweede race start Robert de Haan (Richardson Racing) van op de eerste plaats.
  • Skylimit Events
Met een ronde in 1:36.311 verzekerde Paque zich van de pole voor race 1. Maar voor race 2 moet hij de Haan voor zich dulden, Paque start dan wel van op de eerste lijn naast de Nederlander. Puntenleider Glenn Van Parijs (August by NGT) vat de eerste race aan van op de zesde startplaats achter Paque, Ariel Levi, Robert de Haan, Flynt Schuring en Gustav Burton. Sam Dejonghe (RedAnt Racing) kwam niet verder dan de dertiende tijd. Van Parijs gaat als vierde van start in race 2 met naast hem Levi. Sam Dejonghe moet de race aanvatten van op positie veertien.

Foto: Porsche Carrera Cup Benelux
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Porsche GT3 Cup Challenge Benelux op zaterdag 24 juni 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons