van der Horst

Zandvoort: Tweede plaats voor Lémeret, Bob Herber wint Am klasse

Bob Herber - SRT Selleslagh Racing Mercedes AMG
Bob Herber - SRT Selleslagh Racing Mercedes AMG
Bastian Buus en Jan Kasperlik hebben met hun Allied Racing Porsche 718 Cayman te Zandvoort ook de tweede race voor de GT4 European Series gewonnen. Stéphane Lémeret en Gael Castelli (CMR Toyota Supra) pakten de tweede plaats, zij wonnen de Silver klasse. Bob Herber loodste zijn SRT-Selleslagh Racing Mercedes AMG naar de elfde plaats, goed voor de zege in de Am klasse. Paul Sieljes en Willem Meijer finishten achtste algemeen met de tweede SRT Mercedes.
CMR - Toyota Supra GT4
CMR - Toyota Supra GT4
Voor Bastian Buus en Jan Kasperlik was het al de vierde overwinning dit jaar. Stéphane Lémeret was zeer blij met de tweede plaats: “Een zege in de Silver klasse was ons doel voor de tweede helft van het seizoen, nu we dit al bereikt hebben wordt winnen algemeen ons volgende doel.
Thijmen Nabuurs en Jop Rappange reden hun V8 Racing Camaro naar het laatste podiumtrapje. Valentin Hasse-Clot/Theo Nouet (AGS Events Aston Martin Vantage GT4) werden vierde, de tweede V8 Racing Camaro (Huisman/Cabezas) sloot de top vijf af. Antoine Potty en Timothé Buret kwamen met de tweede CMR Toyota Supra als negende over de lijn.

Foto's: GT4 European Series



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op zondag 27 september 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons