van der Horst

Zolder Fun Festival: Michaël Mazuin Sport naar Zolder met zijn shop en zijn simulator

Michaël Mazuin Sport - VW Fun Cup
Michaël Mazuin Sport - VW Fun Cup
Na zijn debuut in 2018, is Michaël Mazuin Sport meer dan ooit betrokken bij de VW Fun Cup powered by Hankook. Dit jaar brengt het team uit Sart-Saint-Laurent niet alleen de #422 aan de start, maar ook de #377 Biplace voor de jonge Camille en Louis Mazuin, winnaars in de categorie op Circuit Zandvoort. Michaël Mazuin Sport is echter niet alleen deelnemer aan het kampioenschap van Kronos Events, maar sinds begin dit seizoen ook een partner van de organisatie.
  • Dreamdrive
In het kader van die samenwerking is de formatie van de Naamse concessiehouder tijdens het Zolder Fun Festival opnieuw aanwezig met de shop die uitrustingen en accessoires aanbiedt aan de professionele en amateurrijders uit de VW Fun Cup. Beschikt u niet over een gehomologeerde helm of bent u thuis uw brandvrij ondergoed vergeten? De oplossing bevindt zich aan de achterkant van box 30!

Maar dat is niet alles: voor het eerst dit seizoen brengt Michaël Mazuin Sport ook een uitstekende simulator uit eigen huis mee naar een meeting van de VW Fun Cup. De simulator bevindt zich in de pitboxen van het team en kan het hele weekend gratis uitgeprobeerd worden door de aanwezige rijders en teams. Bovendien staat ook het kwalificatiespel, op zaterdag omstreeks 14.30u, in het teken van de digitale autosport.

Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan de website.

VW Fun Cup
 



  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons