van der Horst

Zolder: Speciale aanbieding voor leden van de Belgian Audi Club

Belgian Audi Club Team WRT - Audi R8 LMS
Belgian Audi Club Team WRT - Audi R8 LMS
Als Lid van de Belgian Audi Club wordt u in de watten gelegd! Ook in 2018 zal dat het geval zijn, onder meer dankzij een exclusief aanbod om het seizoen af te trappen. In Zolder, waar op 7 en 8 april het startschot wordt gegeven van de Blancpain GT Series, kunt u gebruikmaken van een verlaagd tarief en een exclusieve ontvangst om Belgian Audi Club Team WRT aan te moedigen.
  • Circuit Zolder
Het algemene ticket met toegang tot de paddock wordt u aangeboden aan €10 voor zaterdag, €15 voor zondag en €20 voor het weekend. We kunnen ook een parkeerkaart voorzien (€10/dag, €20 voor het weekend).

Belgian Audi Club Team WRT stelt voor om u te verwelkomen in zijn hospitality voor een lunch, diner en drank. Dat alles voor amper €40/dag (€80/weekend)!

Bestellen doet u voor 23 maart via het e-mailadres info@belgianaudiclub.be. De Leden kunnen niet meer dan twee pakketten reserveren. Bovenop de exclusieve ontvangst en de mogelijkheid om de rijders te ontmoeten, kunt u dankzij uw lidmaatschap ongeveer dertig procent besparen. Dus… See you in Zolder!

Belgian Audi ClubSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Blancpain GT Series op maandag 22 januari 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons