van der Horst

9H Kyalami: Bertrand Baguette keert terug naar Intercontinental GT Challenge

Bertrand Baguette
Bertrand Baguette
Bij de 24 Hours of Spa was Bertrand Baguette er niet bij, aangezien zijn prioriteit lag bij het Japanse Super GT-kampioenschap. Nu het Super GT-seizoen ten einde is, krijgt Baguette de kans om uit te kijken naar andere mogelijkheden en zo staat hij begin december aan de start van de 9 Hours of Kyalami aan het stuur van een Honda NSX GT3.
  • G&A Motors Motorsport
JAS Motorsport - Honda NSX GT3
JAS Motorsport - Honda NSX GT3
Baguette sloot dit weekend het Japanse Super GT-seizoen af met een derde plaats in de eindstand. Nu keert de Belg terug naar de Intercontinental GT Challenge voor de slotrace die plaatsvindt in Zuid-Afrika. Baguette bestuurt er een Honda NSX GT3 van Team Honda Racing samen met Mario Farnbacher en Renger van der Zande. Tijdens de 24 Hours of Spa werd onze landgenoot nog vervangen door Dane Cameron. Vorig jaar nam Baguette trouwens ook al deel aan de GT-wedstrijd op het circuit van Kyalami, maar toen moest hij de strijd voortijdig staken.

Foto's: Martijn Wouters & IGTC
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Intercontinental GT Challenge op maandag 30 november 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Kyalami 9 Hours.
  • VR Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons