van der Horst

"Alex Lynn trekt richting Mahindra"

Alex Lynn
Alex Lynn
Met iets meer dan een maand te gaan voor de Formule E zijn seizoen afsluit, moet Mahindra op zoek naar een rijder piloot nadat Pascal Wehrlein begin deze maand zijn contract ontbond. Volgens The Race zouden zij een vervanger in het vizier hebben en deze komt niet uit eigen stal. Volgens onze Britse collega's zou het team namelijk Alex Lynn aantrekken om plaats te nemen naast Jérôme D'Ambrosio tijdens de laatste zes wedstrijden.
Hoewel Mahindra zowel Nick Heidfeld als Sam Dejonghe in eigen rangen heeft, zou het Brits-Indisch team toch kiezen voor ervaring. Lynn kwam vorig jaar uit voor Jaguar, eveneens als invaller nadat Nelson Piquet Jr. het team verliet. Ondanks zijn degelijke prestaties, koos de Britse constructeur dit seizoen voor James Calado om het zitje te vullen en mocht Lynn aanblijven als reserverijder. De Brit zou naar verluidt wel een clausule hebben in zijn contract die stipuleert dat hij in geval van een opportuniteit rond een vast zitje bij een ander team, mag vertrekken.

Hoewel Mahindra nog niets gecommuniceerd heeft, meent The Race te weten dat hij vandaag een privé-test aflegt in het Verenigd Koninkrijk en daarna nog verschillende dagen zal blijven om op de simulator te trainen voor de laatste zes races van het seizoen, die in de Duitse hoofdstad Berlijn zullen plaatsvinden.

Foto: Formula ESchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule E op woensdag 24 juni 2020.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons