van der Horst

DTM Trophy wordt in 2021 verder gezet

DTM Trophy 2020
DTM Trophy 2020
DTM-organisator ITR startte dit jaar met een nieuw kampioenschap, de DTM Trophy. De wedstrijden, die openstaan voor GT4-wagens, vinden plaats in het randprogramma van de DTM weekends. ITR liet vrijdag in Zolder weten dat de DTM Trophy goed ontvangen werd door de teams en nu de DTM volgend jaar overschakelt naar GT-wagens, wordt de plaats van de DTM Trophy als opstapklasse alleen maar belangrijker. Het staat dan ook vast dat de DTM Trophy volgend jaar opnieuw wordt georganiseerd.
De DTM Trophy komt dit weekend in actie op Circuit Zolder. Tim Heinemann (HP Racing International Mercedes AMG), die al zes races won, kan zich dit weekend al tot kampioen kronen. Opvallendste deelnemer is onze landgenoot Nico Verdonck die voor het tweede maal uitkomt op een Ring Racing Toyota Supra. Opvallend, omdat Verdonck dit weekend ook ingeschreven is voor deelname aan de GT Open Cup op het circuit van Spa-Francorchamps waar hij het stuur neemt van een Aston Martin Vantage GT4.  

Foto: DTMDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Deutsche Tourenwagen Masters op vrijdag 16 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder DTM.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons